Svar på den enda frågan

Okej, jag fick inte så många frågor på frågestunden, jag fick därmed bara en fråga.
Det var heller inte planerat att jag skulle få så få frågor (som 1 fråga), men det får man väl acceptera, för alla har ju inte direkt hittat hit eller så orkar man inte läsa.
Men jag kan nog åtminstonde svara på frågan som jag fick

Vad är meningen med livet?
Jag tycker att livet ska gå ut på att leva precis som man själv drömt om.
Du ska vara dig själv, och vara stolt över dig själv.

Så, till övrigt så har jag inte flera saker att säga förrutom att ni ska ha en fin Mors dag (haha, sen tänker ett par ev er "Va! Är det mors dag idag!?").

8 Dagar kvar till...

8 dagar kvar till Thailand!!! :D
Ja, ni som inte visste om det, så ska jag åka till Thailand (för första gången) den 7:e Juni.
Det ska absolut bli otroligt spännande, och vi har redan börjat packa.
Det innebär också att jag slipper de 3 sista skoldagarna.


Det negativa är att jag inte får vara med i skolkonserten som är i skolavslutningen den 10:e Juni.
Men egentligen så gjorde det nog ingen stor roll.
Vi är bara 4 sjuor och jag (som inte ska vara med) som ska sjunga, resten är åttor som spelar på instrument, inklusive vår musik lärare.
På repetitionerna så satt alla sjuor (då fanns det egentligen ca 10 sjuor, men alla ville ju inte sjunga...) med armar i kors och sjöng ingenting, utan de gjorde bara en massa fjortisgrejer och pratade med varandra.
Tror därmed att hela skol koncerten kommer att faila, speciellt utan mig (Jag är lite skrytsam...).

I alla fall, vi har börjat packa en hel del nu.
Min mamma började köpa ungefär 10 påsar med Smarties, Dumle (på pinnar), russin, daddlar, och mycket mer, och troligen så kommer sötsakerna att växa.
Annars har vi bara packat våra egna kläder.
Jag ska själv ta med min egna Ipod (fick den på 14-årsdagen, dagen efter hade glaset spruckit, på Juli så blev den helt sär eftersom man hör bara med ena örat, och man måste fixa till hörlurarna för att höra med båda örorna, det är Ipoden som orsakar det där, inte hörlurarna).

Jag kommer troligtvist komma med mer info om det där, så vi hörs senare.

Lite random info:
Min nya användare på Gyllendeskor: http://www.gylleneskor.se/medlem/yoizan
Jag sjunger klipp på youtube kommer snart.

Bästa skoldagen i veckan (hitils)!

Hej allesammans!
Idag var det nästan som den bästa skoldagen jag någonsin har haft av alla veckor.
Till skillnad från då jag bara fick göra en massa andra grejer, och när vi på tisdan skulle springa 2,5 km och jag fick sämsta resultatet (15:30, bästa var 13:50 vid sjuan), jag har verkligen ätit mycket godis...

I alla fall, vi hade lektionerna SO, Svenska, Engelska, Idrott och Matte, och vid de lektionerna så umgick jag med en klasskompis som jag inte direkt är social med (helst för att jag väntar på att han ska säga något, men det gör han aldrig).
Men våra lärare höll hela tiden på o säga "Jag vill att ni jobbar tillsammans, inte enskilt".
Först trodde jag att han aldrig skulle göra det, men det gjorde han i alla fall.
Väldigt rolligt att vi fick umgås lite oftare, men dagarna efter så blir det oftast samma tystnad.
Jag vill ju helst ta ett närmare steg så att vi kan göra något roligt som t.ex. göra läxor tillsammans (vi är ju direkt lika smarta enskilda, men liksom för umgåendes skull).
Så jag frågade en gång genom en tråd på en nedlagd hemsida om vad jag skulle göra för för att komma i närheten av honom, och alla svarade bara en massa bög grejer xD, men jag sa väl åt dem (om han håller på o läser min blogg som jag inte vet, så är allting bara skiiiiiiit pinsamt, vet knappt varför jag ville skriva det här...)

Men den var inte bäst bara för att jag ungick med min osociala klasskompis lite mer.
På SO:n så höll vi på med nordisk geografi, en av mina bästa ämnen när det gäller SO, blev klar på ca 25 minuter (av 50).
På svenskan så fortsatte jag med mina texter och artiklar om trender och mode.
På engelskan så kollade vi på sista avsnittet av en film, jättedramatiskt slut var det.

Vid idrotten fick vi våran sista chans att springa 2,5 km innan betygen skulle bli satta (1:a Juni).
Det blev en aningen börbättring på resultatet, fast egentligen bara på ett fåtal sekunder.
Och på nästa torsdag så skulle vi prata om betyg på idrotten, men då skulle vi hålla på och kolla på musikal, och vår lärare bara "Äh, musik och musikaler är bara fjantigt".
Han är precis som min SO lärare när han sa typ "Äh fotboll och sport, när det finns historie böcker".
Själv så skulle jag vela kolla på den där musikalen, men även höra lite om betyg o sånt, men att musikaler var fjantigt håller jag inte alls med om.

På matten så var jag verkligen snabb med uppgifterna (jag brukar tävla i tystnad med min osociala klasskompis om vem som gör klart uppgifterna snabbast).
En annan klasskompis bara frågade mig "Har du gjort den där uppgiften Johan?" och jag svarade "Nä, jag hoppade över den".
Då började jättemånga personer protestera och bli jätte arga på mig, eftersom jag sa på en lektion att jag ville sluta tidigare eftersom jag var klar med hela kapitlet (alla var ca 7 sidor efter som beror på att jag jobbar mer och pratar mindre till skillnad från andra) och min lärare accepterade detta.
Men när de hörde att jag hoppade över uppgifter så kändes det som om jag gjorde så hela tiden för att sluta tidigare.
Det var absolut inte sant.
På prov så brukar jag oftast bli klar först och alla bara "Va! Jag är bara på uppgift 3 (av 7)" och då finns det inte direkt någon hoppa över, och jag fick faktiskt MVG (38/40 poäng).

Nu tänker ni säkert "Men det här lät inte direkt roligt..." men visst, jag hade lite svår förklaring, men jag gillar mina dagar på mitt sätt, och ni borde respektera det.

Imorgon kommer det nog bli en aningen roligare, för på NO:n så ska vi lära oss att ta på kondomer på morötter (hahahaha xD) och så ska vi få tillbaka teknikproven, och fortsätta tråka ut oss på SO lektionerna, eftersom jag redan är klar med allting, o vi kommer troligen inte få tillbaka Franska revolutionen proven, eftersom vår SO lärare är oftast långsam på att rätta prov (långsammast måste nog vara 3 veckor).

Kom ihåg att fortsätta skriva frågor till mig på inlägget under!

FrågeStund!

Visst vore det skönt att vara som en kändis för en dag, det vill i alla fall jag vara.
Så därför startar jag denna frågestund där du kan fråga om exakt vad du vill.
Och det är stor chans att jag svarar på alla frågor (mindre chans på kärleksfrågor) så du kan definitift fråga vad du vill och du får ha hur många frågor du vill.

Detta är inte tidsbegränsat, men om det blir väl många frågor så säger jag till att ni får sluta, men om jag inte får så många frågor om kanske 3 dar, då är det även stor chans att jag stänger.

Så det är bara att fråga en fråga, klicka på kommentera knappen under detta inlägg, och fråga på!

Min helg! :D

Hej allesammans!
Jag har inte gjort så mycket vid min helg, men jag ska låta det bli så underhållande som möjligt.

Vi ska alldeles snart (imorgon från o med Måndag 25:e) ha SO prov på franska revulotionen, och det är självklart att jag har pluggat då.
Jag har inte haft otroligt mycket tid till att plugga, eftersom jag har gjort andra saker.

Jag har även suttit framför datorn en hel del, och mina systrar och föräldrar blir lite småarga, men ärligt talat, mina systrar sitter faktiskt längre än vad jag gör (det gjorde dem vid helgen i alla fall).

Av nån anledning så trodde min pappa att jag sa att jag bokade tävttstugan 10.00 när jag egentligen bokade 16.00, så det vi renade trädgårn istället och flyttade på otroligt tunga stenblock.

Och så har jag varit vid valbo köpcentrum och kollat tillsammans med min pappa och min yngsta syster på Johan Palm konsert/signering, det var väldigt roligt att kolla, men även så var det lite väl konstigt eftersom jag var den enda tonåriga killen som var där (det var säkert fler, men där jag kollade syntest endast tjejer och pappor).

Det var nog en del som hände vid min helg, ett nytt inlägg kommer snart...

Dataförbud för att ha spelat 3 timmar!?

Allvarligt talat.
Jag började spela runt 9 på morgonen (anledningen att jag vaknade vid den tiden var att min lillasyster väckte mig med hennes sång) och så har jag spelat till 12.
Självklart var jag inte riktigt färdig, och en utav mina systrar ville ha datorn från mig, och vanligtvist sa jag nej, eftersom jag gjorde något som jag inte ville avsluta med, men hon stod bara på och frågade hela tiden, trots att jag svarade nej.
Och senare efteråt måste hon bara spela dryg, så att hon kan få mig att börja dampa och få dataförbud.
Sen kommer resten av mina systrar och säger att jag ska (som de brukar säga) hålla k*ften, och ringa pappa så att han kan ge mig dataförbud (jag chansar nog att de tänker Yessss! Johan har dataförbud!).

Men allvarligt talat, vad gjorde jag då?
Inte så mycket, cyklade ut till stan, lyssnade på musik, kollade på film som jag hade fått från min praoplats och otroligt mycket mer.
Mina systrar spelade trots allt ännu längre än vad jag själv gjorde.
Från klockan 12 till 15 satt systern som drygade (självklart gjorde hon andra småsaker), och från klockan 12 till nuet (hon sitter fortfarande på en privat dator).

Och nu har mina föräldrar kommit, och jag sitter vid datorn, men min pappa verkar inte bry sig så mycket nu.
Men allvarligt talat, han bryr sig ingenting om vad jag säger emot, bara för att mina systrar går på fotboll som aktivitet, och jag har ingen aktivitet (jag sökte faktiskt till Keyboard, men det blev det inget av) så betyder det inte väl att jag ska sitta mindre framför datorn än vad de andra får.
Och min pappa och mina systrar bara säger Dem har kompisar som de umgås med, men du har ju inga kompisar.
Det har jag ju visst!
Bara för att jag inte tar med mig hem mina kompisar så betyder det väl inte att jag ska hålla på och respekteras sådant!
Jag har faktiskt kompisar, men jag umgås endast med dem på skolan, varför ska jag vara hemma hos dem, och varför ska dem vara hemma hos mig när vi inte har något gemensamt att göra, eftersom vi är inte såkallade fjortisar.

Nu ska jag göra lite andra grejer.
Hejdå!

Skolveckan idag...

Hej allihopa.
Nu har jag inte skrivit på ett tag, så jag tänkte att det var dags nu.
Tyvärr så hade jag inget speciellt ämne att prata om, så jag pratar om min skolvecka på 3 dar.

Måndag:
Svenska: Inga konstigheter med den här lektionen, vi läste bara...

SO: Just nu håller vi på att prata om franska revulotionen, vi har ett oplanerat prov redan på tisdag den 26:e Maj, så jag har väl tagit med böckerna hem.

Engelska: Vi gjorde en massa uppgifter, och alla andra från andra klasser håller bara på o larvar sig...

Matte: Vi fick tillbaka våra prov från Torsdags, jag var först att bli klar med provet då (och alla bara "Va! Jag är bara på uppgift 2" (av 6)), och jag fick 38 poäng av 40, dvs MVG :D.

Musik: Vi ska repetera inför en musik konsert i skolan, men jag kommer desvärre inte göra det eftersom jag ska till Thailand.
Fattar knappt varför jag går på dem där lektionerna, jag kan ju knappt spela något instrument eftersom alla instrument är upptagna, och jag kan inte sitta vid datorrummet eftersom alla datorerna är upptagna (typ en tredjedel av klassen som endast består av killar har ingenting med skol konserten att göra), och jag fattar knappt varför alla inte sjunger för.
Jag och alla 8:or sjunger ju så det tydligt hörs, trots att de är utan mikrofon, men alla 7:or sitter bara med armar i kors och pratar tyst med varandra.
Nu vet man nästan att konserten kommer bli fail, men det får ju inte jag veta direkt...

Tisdag:
Resurs: Asså, jag fattar inte ens varför dem här lektionerna finns.
Nu skulle jag helst vela ha ett riktigt språk istället för att välja det där.
I alla fall, vi kollade på film, o då kanske ni tänker "Jaha, så ni får kolla på lärofilmer om svenska och engelska då...", men allvarligt talat, vi kollade på Happy Feet!

NO: Nu var det första dagen som vi håller på med Sex och Samlevnad (jag vill inte prata fördjupt i det här ämnet eftersom jag är lite rädd för att bli anmäld).
Och vi har inte fått tillbaka våra teknik prov sen Fredag.

Idrott: Vi vandrade bara ut i skogen, och pratade om bl.a. överlevnad ifall man kom vilse i skogen (som jag gjorde sedan 3:an -.-), inte direkt roligt eller spännande.

SO: tja, vår lärare satt bara o pratade heeeeela lektionen om franska revulotionen.

Hemkunskap: Vi bakade rabarberpaj, o jag och min enda arbetspartner barake den på bara 5 minuter, om man räknar bort gräddningen som dröjde 20 minuter.
Och så fick vi diska ugnarna och plåtarna.

Onsdag:
Bild: Jag var ju redan klar med alla uppgifterna, så jag ritade väl lite fritt...

Matte: Vår mattelärare var ledig, så vi fick våran NO lärare istället, och jag jobbade på som vanligt, och jag jobbade ut hela kapitlet dessutom.

Resurs: Inte direkt nån höjdare att prata om...

NO: Vi pratade om graviditet, och hon sa själv att hon var gravid, och hela klassen bara "Va! Är du gravid!?".

Svenska: Vi håller på och skriver krönikor om trender, och debattartiklar om skönhetsopperationer.
Och min lärare glömde sin USB hemma, så att jag inte kunde skriva vidare på mina artiklar (mitt minne på min användare är så himla litet).

Tja, det var väl om min skolvecka.
Kanske ett tråkigt ämne, men det kommer säkert något roligt att prata om lite senare under veckan.
Ses tills dess.

Skräpmat och MelodifestivalFinal

Igår var det nämligen melodifestivalen.
Mina föräldrar köpte hem kebab och pizza, men jag ville inte direkt ha det, men det fick jag leva med, och efteråt så fick vi en varsinn Pringles, och nu delar vi på ett paket Aladdin, jag måste ha gått upp väldigt många killon efter det där (jag vet att det egentligen räckte med att låta bli, men tja...).

Sedan var det Eurovision, Malena Ernman gjorde ett fantastiskt jobb, och min favorit Island gjorde det också.
Jag fick rysningar av att kolla på mamman i rysslands bidrag, så jag beslöt att aldrig mer kolla på den där videon.
Och så var det många andra grejer som var roligt att se på i Eurovision.
Men plötsligt kom röstningarna, Sverige på 21:a Plats!? va!
Jag tänkte bara det här är ju inte klokt.
Vi fick inte mer än en 7:a, och nästan alla 12:or gavs till Norge.
Min favorit Island kom 2:a, och hade bara fått 2 12:or, och det var ju otroligt stor marginal mellan dessa länder.
Efteråt så hade Norge vunnit, och jag tänkte bara  va!? Ò.Ó.
Men det där får man tåla, och Eurovision 2010 avgörs i Oslo.

Nu kan man dessutom akicka in till Melodifestivalen 2010.
Jag har tänkt sedan -januari att jag ska skicka in, men att jag bara är 15 nu, och att jag inte har någon som kan hjälpa mig med musiken och många andra grejer har fått nug att backa.
Men det kommer att få bli nu, eller så kommer jag få vänta tills jag blir runt 23 år (jag kommer kanske skicka in till Naturvetenskapsprogrammet i gymnasiet, och då har jag många läxor).
Undrar om jag verkliegn ska skicka, för jag vill inte göra allt själv som 15 åring.

I alla fall, imorgon är det skola som gäller, hejdå!

Super Pets på MySpace

Det var länge sedan jag var inne på MySpace, så jag började logga in.
Så såg jag plötsligt att Mehmet (AmyMania) hade bjudit in mig att adda en Super Pet.
Så jag gjorde det, och det var självklart väldigt roligt, och döpte min pingvin Piggin.
Jag började säkert med tutorialn som stod där, och började mata honom, tvätta honom, och så batlade jag AmyManias pet xD

Men mitt djur känner lite väl ensam, och vill ha flera vänner, så om du blir min vän på MySpace (jag heter Yoizan) och ditt djur blir vän med min Piggin, så blir han kanske lyckligare, precis så blir era också :D

Annars så är det Eurovision Song Contest final, hoppas verkligen på Sverige, annars Island.
Kommer skriva mer om Eurovision efter programmet.

Skolmusikal & Melodifestival

Hej allesammans!
Nu är det äntligen helg, och vad vore det om man inte bara fick slappna av i cirka 90 timmar.

På torsdag så hade min lilla syster en skolmusikal på hennes skola.
Den handlade om fantasi och Astrid Lindgrens sagor som Pippi Långstrump.
Det var en aningen rolig att se på, men det mesta var inte så roligt...

Och så var det Eurovision Song Contest igår kväll.
Inte så roligt när väldigt många av mina favoriter inte gick vidare som t.ex. Irland, Polen, Ungern och Cypern.
Men i alla fall roligt med grannländer och hela norden på plats i finalen.
Sverige har startnummer 4, vilket verkar otroligt tidigt, men vi är i alla fall efter franska Patricia Kaas.

Nu har jag inte så mycket att skriva om förrutom att ni ska ha ett väldig rolig helg!

Temadag Och Melodifestival

Idag så har vi haft temadag på Torsdag.
Temadagen handlade om att respektera homosexuella och bisexuella.
Vi fick kolla på film om en person som inte vågade berätta för familjen att han var bög (filmen hette Jag Är Bög).
Vi fick lyssna på personer som var flator och bögar som svarade på ett par frågor som vi hade.
Och slutligen så fick vi göra nån grej att diskutera om vad man själv tycker.
Tycker själv att homo/bi sexuella borde respekteras och accepteras precis som vanligt folk.

Snart har jag Idrott, och vi ska då spela fotboll, och efteråt så har jag matteprov (Igår hade jag A-delen, idag är det B-delen).
Skulle vara väldigt kult att göra både A och B-delen igår, för då skulle jag kunna få sluta tidigare, men istället så får jag inte sluta förrän senast 15.10.

Idag är det dessutom andra Semi-Finalen utav Eurovision Song Contest, ska bli väldigt roligt ifall Norge och Danmark kommer vidare och inklusive mina favoriter som är dessa:

Irland
Polen
Norge
Cypern
Danmark
Ungern
Azerbaijan
Grekland
Litauen
Ukraina

Hoppas verkligen på att dessa ska vidare till finalen.

Nu ska jag göra lite random grejer innan Idrotten.
Hejdå!

Födelsedag och Melodifestival

Hej!
Nu har jag inte skrivit på ett tag, har varit ganska upptagen, så det förklarar ju det mesta...

I alla fall.
De flesta kanske ville veta vad som hände på sista praodagen.
Hela dagen så kan man säga att jag var spänd på att få något som ett "Nintendo Wii" eftersom jag hade en inställning som lydde "Om jag jobbar hårt så kanske jag får en Wii".
Men så blev det inte, först fick jag en påse godis, det innehöll ett ämne som jag inte ffick äta.
Och så fick jag en 59 kronors film, valde filmen "Jalla Jalla" eftersom det inte fanns någon annan bra.
Och så fick jag en rad med snickers, men bäst före datumet hade redan gått ut ändå, men det smakade gött!

Igår så var det födelsedag och melodifestival (Eurovision Song Contest).
Min 8-åriga lilla syster fick en ett PS2 spel med Eye Toy (nu vet du nog varför jag ville ha Wii) som kallades "Pom Pom Party".
Avståndet från skrärmen skulle vara ca 2,5 meter, men eftersom PS2:an var i hennes rum så var inte avståndet mer än 1 meter.

Och så var det Eurovision Song Contest.
Då började det känna som att mina favoriter inte var favoriter och att jag fick nya favoriter, men det spelade inte så stor roll.
Jag är också glad över att Finland, Island, Rumänien, Armenien, Turkiet och inte minst Sverige gick vidare.
Däremot så hade jag gärna velat se Schweiz i finalen också.
Men det skulle även vara en stor chans att Sverige får bottenplacering så att vi inte kommer så högt, varför? för att vi kanske blev utvald av juryn.
Men det hoppas jag inte, vi måste bara få höga placeringar!!!

Nu måste jag förberedda mig, för jag har matteprov idag.

Eurovision Song Contest 2009, Recension Final

Nu kommer recensionen till de fem bidragen som är klara för final.

Bidrag 1: Frankrike - Patricia Kaas - S'il Fallait Le Faire
Låten är jättevacker (även om jag inte fattar orden) och den kan komma ganska långt i år, men top 10 tror jag knappast.
Låten blir även trist och som ett sömnpiller vid vissa tillfällen.

Betyg: 5/10

Bidrag 2: Storbritanien - Jade Ewen - My Time
Storbrittanien har alltid skickat riktigt dåliga låtar, men i år är det ändring på det.
Den här låten kommer att komma otroligt långt.
Låten är jättevacker, och har en mening, jag älskar den verkligen.

Betyg: 8/10

Bidrag 3: Ryssland - Anastistiya Prydhodko - Mamo
Nu skulle man kunna tro att de skickar en otroligt dålig låt med flit.
Av alla låtar som Ryssland har så väljer dem just den här.
Riktig sistaplacering kan man redan nu avgöra.

Betyg: 2/10

Bidrag 4: Tyskland - Alex Swings Oscar Sings - Miss Kiss Kiss Bang
Om man ska beskriva den här personen är han precis som Måns Zelmerlöw.
I alla fall så tycker jag att låten är jättebra, och är någon typ av Rock n' roll som inte jag direkt gillar, men jag isolerar detta, för det här är en otroligt bra låt!

Betyg: 8/10

Bidrag 5: Spanien - Soraya - La Noche Es Para Mi
Spanien har ofta varit ett land som har skickat bra låtar (om man räknar bort fjolet).
I år så är låten baserat på mycket disco och dans, vilket blir väldigt intressant utav den här låten.
Bra låt! Den här kommer långt!

Betyg: 8/10

Placering av finalisterna:
1. Storbritanien

Otroligt bra ballad som man alltid velat höra, bra gjort!
2: Tyskland
Slår tyvärr inte Storbritanien, men kan komma en aningen bit efter
3. Spanien
Tyvärr så räcker det inte med att uppträda sist, vilket gör att den inte kommer så långt man vill.
4. Frankrike
Som sagt, kan bli ganska trist att höra den här låten.
5. Ryssland
Kommer nog komma sist vid själva finalen.

Nu har jag recenserat alla låtar.
En vinnare kan jag knappast gissa mig på, men av alla bidrag så gav jag endast Island en 10:a, vilket är dessutom min favorit.
Vi får hoppas på att låtarna vi håller på (som t.ex. Sverige) att de kommer till final.

Prao och Vaccin

Hej!
Ursäkta att jag inte har skrivit på ett långt tag, men jag har varit så upptagen med en novell, så att jag inte har hunnit skriva så himla mycket (egentligen är jag inte klar än, men den kan vänta).

Jag har som vanligt praoat på Siba, och vikt undan kartong och slängt en massa skräp o frigolit, lyft tunga varor, kört med en sån där pallradie (eller vad den nu kallas), och mycket mer.
Det brukar ofta vara vid slutet att dem inte har något jobb till mig som jag kan göra, men ändå så får jag vara kvar och inte sluta tidigare.
Som bränsle brukar jag alltid tänka på något som t.ex. "Om jag jobbar hårt nu så kanske jag får en gratis Wii av dem".
Imorgon är det sista dagen, så då hoppas jag att jag får något (Wii kan man knappast hoppas på, men hoppas kan man alltid).

Jag har också vaccinerat mig.
Det är nämligen så att jag ska åka till Thailand den 7:e Juni, ska bli jätteroligt, för jag har aldrg åkt så långt bort.
Så fick jag vaccinera mig så att jag kunde bli skyddad mot heptit A och B.
Men jag fick bara en spruta.
Det gjorde självklart ont, men när det var över så kändes det inte så mycket.
Och så ska jag få en ny spruta den 3:e Juni, och vi måste göra en massa saker.
Vi måste packa, och förberedda oss med massa andra grejer, och jag måste klippa håret.

Det är dessutom bara 5 dar tills Eurovision Song Contest börjar, och jag hoppas verkligen på Sverige.
Snart kommer det också final recensionen.

Första prao dagen

Idag (Måndag den 4:e Maj) så praoade jag första dagen på Siba.
Bussresan gick bra.
Det stod att bussen skulle vara framme vid 20 minuter, men det tog ungefär 30, 40 minuter innan den kom fram, vilket fick mig att bli orolig över att jag var försenad.
När jag var framme så hade jag ett annat problem, jag visste nämligen inte vart jag skulle gå in.
Jag hade helt o hållet glömt att ringa min prao plats, så jag visste absolut inte vad jag skulle göra.
Tog ungefär 10, 15 minuter innan jag hittade entren som jag skulle gå in till.

Det här fick jag göra vid min prao tid:
9.00 /9.30 - 13.00: Vika kartonger och slänga skräp o frigolit (Skittrååååkigt!!!).
14.00 - 15.30: Sätta larm på spelkonsoller.
15.30 - 15.55: Köra sån där grej som lyfter trä-pallar fyllda med varor fram o tillbaks.

Sedan så kändes det som 30, 45 minuters bussresa tillbaka hem.
O nu har jag så himla ont i mina ben >.<

Iallafall, imorgon så ska jag tillbaka till Siba, o då hoppas jag att jag inte får göra samma grej.
Hejdå så länge!

Tråkigt i Ludvika!

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag åka till Ludvika igår.
Resan tog upp till ca 2 timmar, och jag satt längst bak i bilen (med 7 säten), vilket fick mig att må väldigt illa.
När vi väl var framme så hade familjen vi skulle möta flyttat till en ny lägenhet/villa.
Dem hade väldigt fin utsikt, och jag blev ju nästan avundsjuk.

Men allvarligt, vad var det vi skulle göra där?
Det var bara en massa släktingar där som pratade språk som jag inte kunde, så när dem frågade mig en fråga så var det inte ofta dem fick ett svar.
Men visst kunde dem svenska också, och någon 25-åring sa till mig "Jag är också 15".

O nu kommer det irriterande grejen.
I familjen så finns det en tjej.
Ska jag beskriva henne så är hon ung och riktigt fjortis, vilket gjorde att det mesta blev tråkigt.
Hon kom fram till mig en gång och frågade "Har du en tjej?", och det är klart att jag inte har det, så jag sa nek, men hon bara stod på o frågade samma fråga hela tiden.
Och lite senare så ville hon bara ha en kram! Och jag svarade att jag inte ville ha en kram, så hon fick inte krama mig, men hon stod bara på, och varje gång hon svarade samma fråga så höjde hon hela tiden sin ton, vilket fick allt att låta konstigt.

Sedan så blev mina systrar arga, bara för att jag satt vi familjens TV-spel, och inte ungick med andra.
Okej, så det är det jag ska göra!
Vad är det för mening att ungås med folk som är ens vuxna.
Det fanns inga ungdomliga killar att umgås med, det var bara tjejer!
Seriöst, nästa gång kan jag åtminstonde stanna hemma.

Nästa vecka ska jag börja praoa på Siba, ska bli en aningen spännande hur de välkomnar mig.

Nu äre helg! :D

Ursäkta att jag inte har skrivit på ett långt tag, men jag har varit ganska upptagen (med att spela MMORPG spel).
Det roligaste är iallafall att det är helg, och nästa vecka (vecka 19) så ska jag praoa på Siba.
Ska bli ganska roligt till skillnad att det är flera kilometer bort.
Själv så har jag hållt på med skolan, och blivit klar med hela matte kapitlet så att jag fick sluta 20 minuter tidigare från skolan (vilket ledde till många protester i klassen).

Själv har jag inte haft så specielt roligt hemma.
Snart ska jag till Ludvika o träffa släktingar där också.
Kommer bli roligt (förrutom en jättetråkig tjej som är där).

O så får ni kolla på min Youtube också!

RSS 2.0